12.06.2019 г., 22:17 ч.

Към себе си 

  Поезия
110 1 0

КЪМ СЕБЕ СИ

 

Вървиш, летиш, или пълзиш,
все към себе си пътуваш.
Дори живота си на друг да посветиш,
чрез себе си в него съществуваш.
Радостите, грешките и раните са твои,
без значение кой ги е причинил.
Дали си в стръмното, или последния завой,
своя кръст пред Бога неизменно си носил.

 

12 06 2017

© Надежда Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??