26.10.2007 г., 23:31 ч.

КЪМ СПОКОЙНИТЕ 

  Поезия » Гражданска
872 0 15

АЗ ЗНАЯ, ЧЕ СПОКОЙНИТЕ НЕ ТРЪПНАТ
ОТ БУРИТЕ ЖИТЕЙСКИ НА СЪДБАТА.
СПОКОЙНИТЕ ВЪВ ЛЕТНИ ДНИ НЕ ЗЪЗНАТ
И В ЗИМНИ НОЩИ НА СТУДА НЕ МРЪЗНАТ.
СПОКОЙНИТЕ НА ТОПЛО СПЯТ В ЛЕГЛАТА...

ЗА ТЯХ НЕ СЪЩЕСТВУВА КАЛЕНДАРА,
НЕ ЗНАЯТ ПРАЗНИЦИ И ДНИ ГОРЧИВИ.
НЕ ВДИШВАТ СУТРИН СВЕЖАТА ОМАРА
И С ЧАСОВЕТЕ НЯМАТ НАДПРЕВАРА.
БЕЗСЛЕДНО ЧЕЗНАТ СРЕД ПАНЕЛИ СИВИ.

СПОКОЙНО СПЕТЕ! ДНЕШНИТЕ ПРОБЛЕМИ
НЕ ЩЕ СЪБУДЯТ МЪРТВАТА ВИ СТРАСТ!
СПОКОЙНИ СРЕЩАМ ВСЕКИ ДЕН КРАЙ МЕНЕ
БЕЗ ПОМИСЛИ И ЦЕЛИ ВЪЗВИШЕНИ!
ДАНО НЕ СТАНА СЪЩО КАТО ВАС!

© АГОП КАСПАРЯН Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??