16.10.2021 г., 18:40 ч.

Към теб вървя 

  Поезия » Любовна
526 1 3

       

Към теб вървя

 

Очите ти са езеро красиво,

те галят ме с лъчи.

В душата си аз нося мълчаливо

изгубени мечти.

 

И омагьосана пак тръгвам рано,

и все към теб вървя…

Повтаряй ми, че мен обичаш само,

разтваря се нощта.

 

Мъглата синя ни обгръща с тебе

и сякаш е лъжа

животът ни, отминалото време

и ти, и любовта.

            Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??