10.02.2021 г., 20:57 ч.

Към теб зовът ми е... 

  Поезия » Любовна
698 0 4

Очакваш ли ме всеки ден, това е

надеждата да бъде вечерта

по- хубава и мила. Любовта

душите ни отново ще омае.

 

Сърцето ми за тебе обич вае

от светлините звездни на нощта.

Отдавна е Луната твоя... Тя

ведно с усмивката ти пак сияе.

 

Да имам живата ти красота

богатство е, с което нежността

усилвайки се сладостно мечтае.

 

Към теб зовът ми е. Накрай света,

дори да съм, духът ти ще познае

моят дух... О, с теб сънят ми рай е.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??