Към Вас момичета
Не губете вяра, момичета!
Ние все някога ще се оправим.
Дори от старост да сричате
имената ни, полузабравени.
Не губете вяра, момичета!
Истините са различни.
Единствено вас обичаме
искрено до неприличност.
Не губете вяра, момичета!
Ние за вас сме създадени.
И сърцата ни бият и тичат
към финала на ваш’та отдаденост.
Не губете вяра, момичета!
Груби, глупави, неразумни ...
И с каквото да ни „закичите”,
ние чакаме вашите думи –
Да сме сигурни, че сме живи
и че правилно сме живели,
и че очите ви игриви
точно нас са видели.
Не губете вяра, момичета!
Ние винаги ще ви обичаме.
botyo
© Бойко Беров Всички права запазени