1.02.2018 г., 23:09 ч.

Към "Вдишване" на Емил Стоянов 

  Поезия » Любовна
435 1 2

 Към "Вдишване"
на Емил Стоянов


Как ме гледаш само, как ме гледаш,
със очи душата ми разголваш,
милваш я, целуваш с поглед,
всяка рана и следа от огън!

Как изгаряш ме до бяло нощем,
жадна пак от пепелта се раждам,
с пръсти две сърца рисувам още
и съм нежна, знам, и съм красива.

Как ме гледаш само, как ме искаш,
и кръвта ми в вените танцува,
моят дъх и моята усмивка,
те за тебе само още съществуват!

© Евгения Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??