Звездите няма да ви кажат "Браво",
задето сте опушили небето.
Бог вижда ви и чудо ще направи.
Къде е бог?Подсказва ми сърцето,
че той е тук и пак е верен на Земята.
Ще отмъсти-за грешките съдбовни.
Но ще спаси ли тях-ДЕЦАТА,
ще разпознае ли невинни и виновни?
Дали великодушно ще ни начертае
още много, много векове
или отегчено ще ни изругае
и живота ще си отзове?
Как може след война да се мечтае?
Земята заслужава мир и вечност.
И казвам -"С огъня не се играе"
НЕ ЧУВАТЕ ЛИ- моля за човечност.
© Веси Филипова Всички права запазени
Поздравявам те.
ПП
Само Бог се пише с главна буква.