10.06.2005 г., 23:53 ч.

Кървава чаша 

  Поезия
711 0 0
За теб на този свят живях.
Що е болка и тъга разбрах.
Плаках,страдах и копнях.
Твой е този тежък грях.

Всяка болка бе кървава сълза
и падаше във чашата с кръвта,
но тя не издържа,счупи се на две.
В нея са събрани твойте грехове.

Кървавата чаша бе моето сърце.
Твоите лъжи не успя да понесе.
Оковите,ръждясали от сълзи,
ти успя да ги разбиеш първи.

© Стела Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??