25.12.2014 г., 16:36 ч.

Кървави сълзи се стичат! 

  Поезия » Друга
516 0 0

Кървави сълзи се стичат!

      Препуска бурна река,

      изпълнена с мъка,

      изтичаща бавно от плътта.

 

Кървави сълзи се стичат!

     Поток безкраен се спуска,

     пълен с малки мечти,

     отмити от пороя на дните.

 

Кървави сълзи се стичат!

     Паяк плете мрежите си,

     здрави, гъсти и лепкави,

     чакащ следващия си пир.

 

Кървави сълзи се стичат!

     Сърце бие с последни сили,

     изтикващ кръвта си навън,

     болката си да изкара на показ.

 

Кървави сълзи се стичат!

     Потрепва, макар и за кратко,

     отново да се възроди,

     за да препуска без да кърви.

© Джимбо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??