26.03.2017 г., 14:09 ч.

Кърваво 

  Поезия » Гражданска, Друга
291 2 1

Кървавото е на мода напоследък,
гарнирано със кръст и полумесец.
Молитвите не водят до напредък,
човешкият живот щом е посечен.

 

Народите разделят се на маси,
прегърнали религиите сляпо.
А мъртвите на техния олтар,
не виждат как във кърваво са сляти.

© Надежда Тошкова Всички права запазени

22.03.2016

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Силно и замислящо стихче! Поздравления, Наде!
Предложения
: ??:??