18.04.2009 г., 0:16 ч.

Късен час 

  Поезия » Друга
615 0 2

Питате какво имам аз,
имам само моя глас,
четеш това в късен час
и мислиш, че не съм аз!

Няма цветя с мирис на роса,
виждам плоча с мойте имена,
около мен всичко е тишина,
кажи ми как да стана и продължа!

Има ли грешка, която няма да се повтори
и докога ще се скитам сам при Адските двори.
Моята душа никой няма да може да я затвори
и душевно да се опита да ме събори!

Надявам се хората да не ме забравят
и да се научат, че не може да взимат,
без от сърцето си на някой да дават,
но дотогава очите ще се натъжават!

© Димитър Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??