30.03.2016 г., 19:14 ч.

Къшей хляб 

  Поезия » Любовна
425 0 1

Аз искам да съм твоят къшей хляб,
ти винаги да бъдеш гладен
и да споделяме насъщния комат,
щом си готов на мен да си отдаден.

 

Дори и с обич, обичта не се притиска
и в бучица мая доверието се побира,
за себе си ще ти напомням без да искам,
когато съм врабче, което житото събира.

 

Днес няма от какво да се страхувам и да питам,
какво прозират твоите очи,
съдбата с изпитания преплитам...
и знам - вкусът е в залъка.
Аз вярвам в нас, ти себе си заради мен пази.

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Днес няма от какво да се страхувам и да питам,
    какво прозират твоите очи,
    съдбата с изпитания преплитам...
    и знам - вкусът е в залъка.
    Аз вярвам в нас, ти себе си заради мен пази."
Предложения
: ??:??