28.09.2019 г., 13:37 ч.

Къща 

  Поезия » Друга
194 0 1

Къща

 

Направих къща, но е там, далече,

далече и аз от нея съм за съжаление сега.

По-добре така е, когато любовта я няма вече,

там живеят и домуват мойте добри деца.

 

Не всяка къща може дом да стане,

тя става дом, когато остане любовта!

Къщата се прави с труд, тухли и греди,

а дома се гради с много любов и мечти!

 

Минавам покрай нея и тъжно я поглеждам,

тя част е от моят живот, живот с мечти.

Вземам децата и къщата наглеждам,

да, те имат покрив над техните глави!

 

А тя и къщата си имат сякаш "душа",

опустее ли, тя започва да се руши сама.

Затова се радвам аз на мойте деца,

играят, скачат там, една моя сбъдната мечта!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??