5.06.2021 г., 21:59 ч.

Къщичка в гората 

  Поезия » Любовна
212 0 1

КЪЩИЧКА В ГОРАТА

 

Тъмни облаци се свличат,

сред мечтите ни кръжат.

Гръмогласно те отричат

любовта на този свят.

 

Към безумна надпревара

вкупом хората търчим.

Времето пред нас догаря

и навъсено мълчим.

 

В малка къщичка сме двама.

Огън в стаята гори.

Но по покрива е драма –

дъжд коварен се рои.

 

Как стеснително поглеждаш –

дълго си била сама.

Думите с тъга подреждаш,

а красива си жена.

 

Ти не се страхувай –

нежността си довери.

И на воля с мен лудувай.

С поглед влюбен ме дари!

 

 

© ИВАН МИЛАНОВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много мило и стоплящо сред дъждовните капки!
Предложения
: ??:??