16.07.2015 г., 18:14 ч.

Къщичка за птици 

  Поезия » За деца
1072 0 2

Къщичка за птици

 

Зимата ще дойде,

те ще са навън,

на студа на двора

и във своя сън...

 

Зрънце тук ще клъвнат,

хлебец от комат,

да помогнем и ние,

за да има свят...

 

Мъничка къщурка,

да им заковем,

в нея да се свиват,

в трудния момент...

© Вал Герх Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??