вечер тиха и жадувана.....
Китарен звън косите гали,
душа полита развълнувана....
Ах, сияеш ти, небе сребристо,
с мантия звездна над глави...
Звезда намига: " Късмет съм аз
и сбъдвам в миг вълшебни мечти !"
© Елена Калчева Всички права запазени
Поздрав, Ели!