24 сент. 2008 г., 00:35

Късмет 

  Поэзия » Философская
462 0 4
Ех, звезди, звезди..., ех, небесен прах,

вечер тиха и жадувана.....

Китарен звън косите гали,

душа полита развълнувана....


Ах, сияеш ти, небе сребристо,

с мантия звездна над глави...

Звезда намига:  " Късмет съм аз

и сбъдвам в миг  вълшебни  мечти !"

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??