Sep 24, 2008, 12:35 AM

Късмет 

  Poetry » Phylosophy
468 0 4
Ех, звезди, звезди..., ех, небесен прах,

вечер тиха и жадувана.....

Китарен звън косите гали,

душа полита развълнувана....


Ах, сияеш ти, небе сребристо,

с мантия звездна над глави...

Звезда намига:  " Късмет съм аз

и сбъдвам в миг  вълшебни  мечти !"

© Елена Калчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??