Късно е за равносметки
и за покаяние..
душата ми отказва
да ти бъде храм..
отказва да ти дава опрощение,
отказва да попива твоя срам..
Късно е да бъдем други..
в черно или в бяло
греховете ти личат..
Да бъда безразлична -
лесно е...
сетивата ми от болката ...
мълчат..
© Тони Димитрова Всички права запазени
Казват,че всяка следваща любов е по-силна от предходната... Амииии....когато я открия ще Ви споделя дали е така