27.01.2007 г., 22:15 ч.

КЪСНО Е 

  Поезия
799 0 2

АЗ ДЪЛГО ЧАКАХ ОНЗИ ПЪТНИК,
АЗ ДЪЛГО ЧАКАХ ОНЗИ ВЛАК,
СЪС КОЙТО НЕОЧАКВАНО СИ ТРЪГНА,
НО С КОЙТО ЗНАЯ ЩЕ СЕ ВЪРНЕШ ПАК.

АЗ ДЪЛГО ЧАКАХ ДА СЕ ВЪРНЕШ,
СЪЛЗИТЕ МИ ДА ПРEСУШИШ,
АЗ ДЪЛГО ЧАКАХ, МНОГО ДЪЛГО ЧАКАХ,
СЪРЦЕТО МИ ДА УТЕШИШ.

НЕ СЕ ЗАВРЪЩАЙ, КЪСНО Е, НЕ ИДВАЙ.
ЗАБРАВИХ ВЕЧЕ ТВОИТЕ ОЧИ,
ОТДАВНА ВЕЧЕ НЕ ПОСРЕЩАМ ВЛАКА,
ОТ КОЙТО НЯКОЙ ДЕН ЩЕ СЛЕЗЕШ ТИ.
 

© Ангелски Греховна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??