10.06.2010 г., 14:49 ч.

Късно е 

  Поезия » Любовна
535 0 1

Късно е...

Да лекуваме души наранени,

да пожелаем да си простим.

Късно е...

Да потърсиш в себе си мене,

аз в сърцето си - своя любим.

Късно е...

Плачат капчуците, а с тях и ние,

усетили мамеща пролетна ласка.

Късно е...

Това е само въображение,

една... акварелна мазка.

 

© Пенелопи Клисурска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??