20.03.2008 г., 18:48 ч.

Късно е 

  Поезия » Любовна
600 0 1
Късно е вече,
поредната грешка...
Гледаш ме тъжно...
А преди ме гледаше с насмешка...

Не можеш да го приемеш,
няма какво да сториш...
Преди ме разплакваше,
сега ще ми се молиш!


© Мелиса Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??