9.05.2008 г., 16:05 ч.

Късно ли е днес да дойда? 

  Поезия » Философска
1636 1 14

Късно ли е днес да дойда?!

Отново нека коленича тук!

Да поискам прошка, да се моля,

да Ти посветя последния си стих?

 

Отрекох се от Теб отдавна,

не вярвах, че ще бдиш над мен,

и сама реших да се изправя

пред не една неправда и проблем.

 

Вярвах, че съм силна и съм смела,

че ще победя врага във мен,

а всъщност всеки ден открадвах

от себе си, по нещо свято в мен.

 

Късно ли е днес да дойда?

Утеха да потърся и подслон?

Най-истинска съм, и съм сякаш свята,

когато коленича пред Бога във поклон!!!

© Мартина Кирилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??