31.03.2020 г., 7:50 ч.

Късно вечер 

  Поезия » Любовна
318 0 0

Здравей любов,
помниш ме нали…
Трябваш ми,
защото често ме боли.

 

Лошо е знам, че искам
до мен да легнеш ти.
Спокойна тиха и нежна
ти до мен се отпусни…

 

Привет мила моя...

Запей ми толкова те моля.
Кажи ми пак, че ме обичаш
И че в живота с мен ще тичаш.

 

Не искам само да те сънувам.
Не искам и само да те жадувам.
Искам колкото и много да пари,
живота с теб отново да ме дари!

© Илиян Б Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??