25.04.2013 г., 15:07 ч.

Л 

  Поезия » Бели стихове
503 0 2

 

                        * * *

                             рециклирам

                             един стар стих

                             в него ме обичаш

                             аз те обичам

 

                              а не е любов...

                              не е л

 

                                                24.04.20013 г.

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??