Apr 25, 2013, 3:07 PM

Л 

  Poetry » White poetry
505 0 2

 

                        * * *

                             рециклирам

                             един стар стих

                             в него ме обичаш

                             аз те обичам

 

                              а не е любов...

                              не е л

 

                                                24.04.20013 г.

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??