23.06.2006 г., 7:16 ч.

ЛАБИРИНТ 

  Поезия
615 0 1

Огледалата се чупят
Сам плачещ градът
Потъва в блато от кръв
Празни пространства
Изпълнени с страх
Пътеки далечни зовът
В черна светлина
Мъждукщо щастие
Мисли сиротни
Душите умират самотни
Търсещи спомен живот


© Николай Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??