21.02.2020 г., 19:27 ч.

Лабиринт 

  Поезия
413 1 0

Ирония това не е ли?

Да търся мене многократно,

пребродих лабиринти цели

оттук до никъде... и наобратно.

 

Вървя и плащам, ала зная,

че пътят е с цена висока.

И тичам, виждам се на края...

Пък аз съм в другата посока.

 

Финала кой ще ми покаже,

на моя маратон, на спринта?

В задънен път ще се окаже,

че всъщност аз съм лабиринта.

© Петя Гечева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??