17.07.2009 г., 15:18 ч.

Ласка за една душа 

  Поезия » Любовна
470 0 0

Аз не зная какво точно искаш
и не зная за какво си мечтал.
Как си живял и дали си горял,
дали любов си получил
или премного си дал.
Аз не зная дали си посрещал
зората, уморен и омаян.
По лунна пътека
с любима жена дали си вървял.
Аз не зная колко пъти
си срещал любовта или пък
си я отминал и продължил
сивотата на деня.
Аз не зная дали си влюбен в живота,
страстта дали съпътства твоята душа.
Какъвто и да си, разбери себе си.
Послушай ритъма на сърцето.
То е като морето.
Бушува ли, ще дойдат отново слънчеви дни.
Ако дъжд завали, ще потънеш в топлата и
гостоприемна морска вода.
Пияната ня вълните ще гали
влюбената ти душа.

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??