15.09.2007 г., 11:17 ч.

Лавандулови полета 

  Поезия » Любовна
4300 1 26


                

 

                     Лавандулови полета

              Пак сънувам
              лавандулови полета,
              синеят
              влюбените ми лета.
              Чучулига волно
              пак прелита,
              своя полет 
              къпе в синева.
              Вълшебство синьо
              ме докосва,
              постила
              нежна синя пелена,
              а очите ми 
              попиват жадно
              цветa на
              лавандулови поля.
              Пак сънувам
              в сините си нощи
              оня дъх
              на младостта
              с аромат
              на моите любови,
              родени
              в лавандулови поля.
              Синьо е в душата,
              много синьо,
              пазя спомена
              за влюбени лета.
              Живея и обичам още
              със очите,
              попили цвят
              на лавандулови поля.

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??