11.03.2010 г., 21:29 ч.

Лавинна Любов 

  Поезия » Любовна
568 0 8

Като огнена снежна топка сме.

Колкото повече

злите езици ни търкалят,

толкова  по-голяма e

Любовта ни.

 

Бяла светлина

проправя път

надолу.

© Латинка-Златна Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??