24.09.2007 г., 8:43 ч.

ЛЕДЕН ПОГЛЕД! 

  Поезия
935 0 1
Още помня твоя леден поглед,
как студено ме гледаше ти.
Но не знам защо, с този поглед сърцето ми плени.
Ръце протягах аз към теб,
но ти беше все така студен.
Исках и ти да направиш крачка към мен.
Знам, че ще прогледнеш и ще разбереш,
че ти си бил  всичко за мен,
но аз няма да те обичам в този ден!


© Нази Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Мило момиче, знаеш ли колко много хубави неща ти предстоят!

    Привет
Предложения
: ??:??