Боли ме! Много ме боли!
Не знам къде и от какво.
Душата в тялото кърви.
Проблемът е с неясно естество.
Вътре в мене нещо тежко пърха.
Пропада, като асансьор.
Не виждам никаква надежда.
Може да ми трябва балансьор?
Но, къде, какво да балансира?
Аз наистина не се разбирам!
Не знам какво се е строшило...
На къде се е наклонило...
Знам само, че страшно боли!
Леден шип от душата стърчи!
© Маргарита Ангелова Всички права запазени