Ледена Кралица
Днес студът е твърде зъл,
той сковава всички кости.
Убил е всяка топлина
и обсебил моята душа.
Зад решетката от хиляди снежинки
аз съзирам женско личице.
Със поглед празен тя изпива
любовта от всяко мъжко сърчице.
Студът прониква през плътта
и те кара да се подчиниш.
А Тя е съвършената жена,
но е убила моята звезда.
По прозореца със пръст рисува
мъртвешките си светлосини устни.
Със сърцето ми без жал флиртува
и натрапва лъжите си изкусни.
Обладава всяка топлина във мен
и я превръща в празна и студена стая,
където аз самотен ще живея,
без дори да мога да мечтая.
Днес студът е твърде зъл,
той сковава всички кости.
Със поглед празен в моите очи
ме кара да забравя предишните жени.
Днес студът е нечия пионка,
кукла на конци или скапана играчка...
Ледената кралица - неговата господарка,
човешкото във мен без капка жал помачка.
Сега съм в нейните ръце -
забравен, изхабен и тъй студен...
Но ще чакам фея с огнено сърце
да ми върне спомена за някой топъл, летен ден...
ако въобще се сети за мен!
Nick Dracula
© Антон Городецки Всички права запазени