16.02.2009 г., 0:41 ч.

Легло за двама 

  Поезия » Любовна
1355 0 2
 

 

Постели легло за двама

и свещ уханна запали.

Празничната си премяна

после бавно съблечи.

 

Погали ме с нежни длани

и с топли устни целуни.

Болката от всички рани

в тази нощ от мен вземи

 

В пролетната тиха нощ

сгуши се и заспи до мен.

Сърцето, жадно за любов,

не чака утрешния ден.

 

На сутринта ще те събудя

и ще целуна скъпите очи.

Сълзите снощни ще отпия,

защото моята любов си ти.

© Любомир Стефанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??