21.04.2008 г., 10:07 ч.

Лека нощ 

  Поезия
761 2 7

Лека нощ 

 

Нощта пристъпва предпазливо,

разсипва звездната си кошница.

Градът облича мълчаливо

прозрачно-синята си нощница.

 

Денят отпуска прашно тяло,

мечтае за победи бъдещи...

Умората му черно-бяла

потъва в цветните му сънища...

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??