16.09.2007 г., 23:54 ч.

Лека нощ! 

  Поезия
821 0 5
 

16. 10. 2006 г.


Кристално чиста топлина

приготвила е вечерта

за умореното ти тяло


и с меки пръстчета съня

се гушва в твоята коса

като в любимо одеяло.


А музиката разпилява

сред мислите ти

фин разкош


и те приспива,

и ти подарява

най-хубавата лека нощ...

© Цвети Пеева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??