24.10.2017 г., 23:31 ч.  

Лека нощ! 

  Поезия
962 11 25

Лека нощ! Ти спокойно лети
към онази ефирна преграда,
зад която живеят мечти.
Ала денем е зид със блокада.

 

Лека нощ! Наденѝ си криле
(зная, в друг свят ти имаш ги вече)
и пътувай, от вятър по-лек

към небето, в което сме вечни.

 

Лека нощ! Направи ни гнездо,
да ме търсиш, щом вече ме няма.

Знам, душите ни имат си дом.
Ще те чакам там. 
С обич,
от мама.

© Миглена Миткова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??