Лека нощ любима
Когато Слънцето се скрие, изгрее Луна
и светлината на деня превърне се в тъмнина.
Аз все за теб мисля моя любима жена
и те желая от цялото си сърце и душа!
Лека нощ любима жена сега не си до мен,
но аз те чувствам и мисля за теб всеки ден.
Ти отиде си от мен някога и не пожела,
не поиска да ме опознаеш, моята душа.
Навярно друг мъж целува теб сега,
а дали е истинска целувка от душа.
Дали желае тялото ти а не теб сама,
игра на любов, една илюзия на страстта.
Дали ти липсвам аз поета понякога,
забързан да идвам със стих и роза в ръка.
Да ти чета моите красиви стихове за любовта,
да те целувам с чаша вино, целувка винена.
Лека нощ ти пожелавам мила с тъга,
дано си срещнала любовта истинската.
Ако не е така любима ти при мен се върни
защото много те обичам, при мен ела и остани!
© Валентин Миленов Всички права запазени