19.11.2008 г., 8:57 ч.

Лека нощ, любов! 

  Поезия » Любовна
1235 0 1
 

Любов, дръж се за мен!

Защо не мога да остана?

Нима това е краят на моя ден?

И ще си отида, и ще ме забравят?

 

Ще ми липсва всеки миг оттук,

ще ми липсва всяка нощ красива...

И ще задържа дъха си аз напук,

защото може да умирам, но не си отивам...

 

Завинаги ще бъда все до теб,

и няма никога да те оставя...

Усещаш ме в ръцете си - куб лед...

Аз отмалявам и си тръгвам, но не ме забравяй!

 

Знам, че те е страх и че боли,

с последни сили казах, че обичам,

обичам всичко в теб - и твоите сълзи,

които не видях, но чувствам как се стичат...

 

Сълзите ти обгърнаха лицето,

те вплетоха се в моите коси,

проникнаха, обгърнаха сърцето ми

и полетяха всички мои мечти...

 

Всичките мисли за теб ще обърна,

дори когато ужасно много боли,

затвори очи и се моли да се върна...

Вземи ме при теб, красиво е, нали?

 

Да умра изпратена от любовта... Лека нощ, любов!

© Ивона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • е нормално беше и при теб да открия тийн -прецакана- велика- любов- поезията но пак е една идея по различно ... разхвърлян стих .. опитай да го наредиш и сбиеш ...


    "защото може да умирам, но не си отивам..." а това е добро попадение
Предложения
: ??:??