7.06.2016 г., 7:52 ч.

Лека нощ... с теб 

  Поезия
393 0 0

"Лека нощ" пожелах си .. с теб.
Спеше тъй спокойно, не разбра,
че събуди едно мъжко сърце.
Преобърна ти на Звяра света,

точно след боренето с възглавници
и с красивия смях в ушите ми,
между сладкия шепот и въздишане,

поддадох се .. и опитоми ме ти.

На друго неспособен съм сега,

освен на заспиване да те целуна.
Любовта е, казват в малките неща -
"Лека нощ", "Обичам те", "Добро утро"..

© Емилия Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??