23.07.2023 г., 5:07 ч.

Лекарство 

  Поезия » Друга
182 1 0

Любов аз виждам

във очите ти, наистина

тя толкова красива е

както преди

понася се ме напред

и аз ще мина през високите

стени, които ни разделят

и вече нямам страх

от никой и от нищо

защото всичко вече бях изгубил

а любовта с която ме поглеждаш

наистина е толкова красива

и аз потъвам във очите ти 

а ти разтваряш се във мен

като лекарство

във кръвта ми

 

и оздравявам

 

© Ник Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??