Любов аз виждам
във очите ти, наистина
тя толкова красива е
както преди
понася се ме напред
и аз ще мина през високите
стени, които ни разделят
и вече нямам страх
от никой и от нищо
защото всичко вече бях изгубил
а любовта с която ме поглеждаш
наистина е толкова красива
и аз потъвам във очите ти
а ти разтваряш се във мен
като лекарство
във кръвта ми
и оздравявам
© Ник All rights reserved.