11.04.2012 г., 10:16 ч.

Леле, малее... 

  Поезия » Пародии
1458 0 18

 

С обич към откровените Откровенци!

 

 

 

... убав съм, бе... >>>

 

 

 

Леле, мале!

Че се мре!

А па я съм още млада!!!

И съм убава!!!

Па те... ем са грозни, ем остават.

 


Леле, мале!

Че се мре!

А па я съм си и умна!!!

Офф! След мене кво - саде

че останат се кратуни.

 


Леле, мале!

Че се мре!

А па я съм си и важна!!!

Целият ме знае свет!!!

 

Мамка ви!

Живейте, гадни!!!

 

 

 

 

© Елена Гоцева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??