7.08.2010 г., 16:05 ч.

Лентяй 

  Поезия » Гражданска
529 0 0

Човек непривлекателен,

увлечен във гуляй,

след вопъл раздирателен

задрямал е комай.

 

Един идиот пияница,

изпаднал във несвяст

смрадливец, във просъница

усмихва се със сласт!

 

Мърляв неудачник,

залухав копелдак,

лежащ от здрач до заник,

а после денем - пак.

 

Ах, този хъркащ "трактор",

от мързел обладан

със "мозъчен реактор"

покварен в мръсен транс.

 

Такива ги проклинам,

захвърлям кат' парцал.

И нека аз се радвам,

а те да лижат кал.

© Калин Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??