22.12.2022 г., 10:43 ч.

Летец 

  Поезия » Хумористична
209 1 3

Нахлузил нов кат панталон,

засмукал карамел бонбон,

потеглих със сърце разбито

към старото добро корито.

 

То беше нявга самолет,

а аз- водачът му напет.

Бе, ние бяхме си тандем,

летяхме колкото си щем.

 

Какво, че старо е коритото

и имам болки във копитото,

със него ний сме бойни дружки!

Ах, колко са хвърчали стружки!

 

Дори и стар, аз съм пилот,

това остава до живот.

Сега почивката ни чака,

а вие си хванете влака!

© Георги Янков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??