4.02.2009 г., 12:10 ч.

Летен ден 

  Поезия » За деца
514 0 2
Летен ден, слънчев ден!
Пеят птички покрай мен.
Малко раче във водата
мърда си краката.
Хоп насам, хоп натам,
ето ти хипопотам.

А на плажа отстрани
вършат се бели.
Татко тича към сина си,
той пък все се въси.
Мама го успокоява -
със близалка става.

 

___

Недовършено е... но така ще си остане. Нещо и с близалката не ми харесва. Но в момента не съм на такава вълна, за да го оправя. Ако някой му се занимава...

Благодаря предварително, че се отбихте при мен ;)

© Георги Бъчваров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??