3.07.2019 г., 21:41 ч.

Летен дъжд 

  Поезия » Пейзажна
358 0 0

Слънцето се скри. Стихията пристига.

Небето се стъмни. Безбожен прах се вдига.

Едри капки дъжд. Пороят се излива.

Бурята фучи. Чадърът се огъва.

Далечен гръм се чува. Бурята реве.

Светкавица раздира тъмното небе.

 

Не мина даже час и ето пак сега

Слънцето огря цялата земя.

© Румяна Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??