8.10.2022 г., 14:22 ч.

Летен трепет 

  Поезия » Любовна, Еротична
744 0 0

С привкус на отминалото лято
слънцето във тебе гали
намери ли тревичка в мене
куп огньове ще запали. 

 

В небето виждам птиче ято
и сред морето на талази
вятърът рисува с песен
скоро ще се влее и в плътта ми. 

 

И усещам се унесена 
от игличките на борчетата,
които в мен се впиват нежно
като венчелисчето на цвете. 

 

Любовта е пуснала в сърцето, 
здрави, силни коренища
и независимо, че не е лято
посред зима пак ще те обичам,
мой прохладен летен трепет... 

© Есенен блян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??