4.01.2008 г., 17:07 ч.

Лети, лети... перфоратор 

  Поезия » Хумористична
892 0 4
Tи си огън, стаен в шепа
шепот на вятър в листата на... бук.
Полъх замаян, нежен и страстен
златен прашец от летен копнеж.

Aко ме помниш,
погали ме, с нежен дъх...
Докато заспивам, гледаш...
с кадифени зеници...

Мирис на пепелява роза,
докосвана от слънчеви вопли.
Нима ще остане в стаята
тази вълшебно трепкаща тишина...

... и цокам, кликам и си пея...
фалшиво, уж песен за нея.
Не била вече никаква фея
лекичка, парообразна...

Ами лети с перфоратор бял,
цял съм онемял...

© Бисер Дръпничорапчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??